Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj útulný rodinný dom, tichá lokalita, čiastočná rekonštrukcia, Kolta , Nové Zámky

Ulica: Kolta
Obec: Kolta
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
76 000 €

Popis nehnuteľnosti

Skyline reality ponúka na predaj útulný 3 izbový rodinný dom 110 m2 , pozemok s výmerou 1316 m2 v obci Kolta, okres Nové Zámky.  Výhodou domu je tichá časť obce a veľmi zachovalý pôvodný stav s možnosťou ihneď sa nasťahovať - alebo možnosť rekonštrukcie interiéru podľa potrieb nového majiteľa. Dispozícia -  vstupná chodba z ktorej je vchod kuchyne a spojovacej slnečnej chodby z ktorej je vchod do dvoch nepriechodných a jednej priechodnej izby a do kúpeľne s vaňou a wc.  V rodinnom dome sú vymenené plastové vchodové dvere a okná, podlahy drevenná dlážkovnica a PVC, nová strecha, krytina škridla, kúrenie - vo všetkých izbách plynové gamatky.  IS - pripojené - plyn, elektrika a voda, plus je na pozemku kopaná studňa.  

Na zatrávnenom udržiavanom pozemku sú  hospodárske priestory na chov domácich zvierat, ovocné stromy - hrušky, orechy, je tu priestor pre výstavbu garážového státia, bazénu, pestovanie zeleniny alebo vysadenie ďalších ovocných stromkov. . Rozmery na mapke sú orientačné, energetický certifikát nie je k dispozícii.

Obec Kolta sa nachádza 19 km od Nových Zámkov, 13 km od kúpelného mesta Podhájska na hranici okresov Nové Zámky a Levice, v okolí je viacero chovných rybníkov, krásna príroda - možnosti na turistiku, relax. V obci sa nachádza základná škola s materskou školou, rímsko-katolícky kostol, reštaurácia, krčma, potraviny, stavebniny, obecný úrad, kultúrny dom, park a športový areál.

Ak máte záujem o viacej informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 832 335 alebo na lubomira.sadovska@skylinereality.sk

Patríme k členom Realitnej únie SR a aj vďaka tomu s nami získate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1226 m2
Úžitková plocha:
95 m2
Plocha pozemku:
1226 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
95 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Terasa plocha:
5 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubomíra Sádovská

Ľubomíra Sádovská

Certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti